top of page

Der er mange måder at indrette sin kennel på, og når vi er ude på kennelbesøg, og ser noget der er rigtig godt, så vil vi gerne have jer til at give os billeder og forklaringer på tingene.

Mange tænker ikke lige over at kunne gøre det anderledes, men ved at se på andres indretninger, kan man måske komme på nye ideer som gør forhold endnu bedre for dig og dine hunde.
Vi har her besøgt Kennel Pomtoy, som har en flok små hunde af racen Pomeranian og Russisk Toy Terrier. Her var der så gode indretninger, at vi gerne ville vise jer andre muligheden for indretning og ordenlig udnyttelse af arealet.
Tak til Kennel Pomtoy fordi I ville dele jeres ideer med os andre.

Forslag til indretning af kennel

Kennelen har et rum der er fantastisk indrettet til både at rumme hunde, plads til grooming samt alle opnåede præmieringer på udstillinger.
Rummet er delt i to - to store løbegårde, de kan lavet til een stor løbegård alt efter ønske. Der er borde til "pusleplads" - hylder til både grej, håndklæder ol. Pokaler og rosetter står/hænger flot side om side, og giver et fantastisk overblik i rummet. Der er fra hver af de to løbegårde lavet udgang til haven, så hundene kan løbe ud når som helst de vil.
Udefra er der lavet en fin lille rampe, så alle kan komme ind da den er i niveau med huset.

Hylde med præmier

"Pusleplads"  til hundene

Hylde med præmier

Pusleplads :-)

Indendørs løbegård m. låger

DDH-LOGO.jpg

Fri adgang til udendørs
løbegård

Opdeling af løbegård med flere muligheder (indendørs)

Indretningen i rummet var super - vægge lavet i rengøringsvenlig materiale, gulv ligeså. Puder/Kurve var stillet så de var hævet lidt over gulvhøjde. Alt i vaskbart materiale.
Borde med mulighed for børstning osv stod klar. Nemt og overskueligt.
 

Hegn mellem udendørs løbegård

Det er altid en fordel med flere ind- og udgange i hegnet, måske en ny del af haven skal udforskes af en flok nysgerrige og legesyge hunde? Eller græsset måske trænger til en lille pause??  Det bliver muligt med ekstra udgange

Selvom her er hunde der kan yde livet, så gør det bestemt ikke noget at der er  lidt blomster at se på

2 rum med egen udgang. 1 stort med 2 udgange - eller 1 endnu større m. 2 udgange. Genialt lavet

Rampe med trin

bottom of page