Vores NYE samarbejdspartner
 DYREFORSIKRING DANMARK

Har du sikret dig selv og dine hunde godt nok?
Har du måske haft svært ved at finde en forsikring som du synes var god nok, og til den rette pris?

DDH har pr. 1/3-18 indgået samarbejde med ETU - Dyreforsikring Danmark, og som medlem kan du spare penge på dine hunde/katte forsikringer hos ETU.

Fra ETU´s hjemmeside kan du selv teste hvor meget du skal betale,, og skulle det nu være sådan at du har flere hunde en blot en eller to, så tøv ikke med at kontakte Alice, og bed om hjælp. Alice sidder klar til at hjælpe dig, og til at svare på alle spørgsmål.

Forsikringsprisen er afhængig af hunderace, antalt hunde samt landsdel.

Vi håber I tager godt imod tilbuddet, og HUSK at oplyse hvis du er medlem af DDH, så du kan opnå din rabat

Grundforsikring:

• Max. sum pr. år kr. 36.365

• Livsvarig dækning

• Dækning af genoptræning efter dækningsberettiget skade

• Livsforsikring inklusiv op til sum kr. 7.793 dog max. købspris

• Selvrisiko kr. 1.039 pr. diagnose – ikke andre ”skjulte” fradrag

• Dækning for receptpligtig medicin op til kr. 1.559 pr. år

Tillægspakken består af:

• Dækning for receptpligtigt medicin op til kr. 5.195 årligt

• Udvidet tandbehandling

• Livsforsikring op til kr. 15.585 dog max. købspris

• Arvelige ledsygdomme for eksempel, HD, albueledsdysplasi og lignende

Kennelforsikring:

Det sidste nye skud på stammen hos ETU. Det er en stor glæde for os at kunne give jer dette tilbud, så du som opdrætter (man behøver ikke have kennelnavn i DDH), står langt bedre stillet, og kan sikre dine hundes ve og vel i hele deres levetid.

Ansvarsforsikring
Udvidet Ansvar
Sygeforsikring

Kennelforsikring
Bedriftsforsikring
Gratis hvalpekøber-forsikring

Alle andre forsikringer man har som

både privat og som erhverv

Livsforsikring på din hund:

Hos ETU kan du forsikre din hund som du synes passer ind i det hele for dig. Bl.a. kan du livsforsikre den, så skulle det nu ske at hunden mister livet, så får du mulighed for at få en kompensation, så du evt. kan få hjælpen til at finde den nye livspartner uden at stå på bar bund.