Pointudregning til de tre forskellige Årets Titler der er i DDH

ÅRETS BIS
Er ALTID i juni måned. For at komme i betragtning til en plads i BIS runderne der, skal man have vundet en BIS placering indenfor det sidste år.
Hvis du har opnået en plads i Unghund i det forgangne år, så kan du og den hund du har vundet med, deltage i den klasse der blev vundet i.
DDH sender besked om invitation ud i tide til at man kan nå at tilmelde inden sidste frist for tilmelding. Perioden der er tældende, er fra pg med Juni til maj året efter.
I BIS runderne skal dommerteamet bedømme ud fra en "almindelig" BIS runde, så du dyster mod alle der har optjent retten til at stå i runden også.
Man skal være fortilmeldt for at kunne deltage i ÅRETS BIS konkurrence.

ÅRETS DDH HUND
Er altid i September måned.
Her tælles BIS point sammen for de hunde der er medlem af DDH og som er født med DDH stamtavle.
BIS 1 giver 4 point
BIS 2 giver 3 point
BIS 3 giver 2 point
BIS 4 giver 1 point

Så har du og din hund stået på en BIS plads mere end een gang, kunne der være rimelig mulighed for at du måske har muligheden for at deltage i denne konkurrence.
Det er her klasserne : Baby - Hvalp - Unghund - Superunghund - BIS - Senior og Veteran der tælles med. Har du vundet i feks både Super Unghund, og i BIS - vil det kun være den højst rangerende klasse der tæller. Du kan IKKE få placering i begge klasser.

Hunden skal være fortilmeldt for at modtage titel i ÅRETS DDH hunde BIS

ÅRETS HUND OSV:

Er ALTID i december måned. Her giver følgende ting point:
BIM = 10 point
BIR = 15 point
+ BIS 8,6,4,2 point.. BIS 1= 8 point - BIS 2 = 6 point - BIS 3 = 4 point - BIS 4 = 2 point

Det højeste antal point der kan gives til en hund pr. udstilling er altså 23 point. Alle udstillinger tælles sammen, og den hund i hver race der har flest point, bliver vinder af pågældende race.
Alle racevindere deltager i en BIS runde, og der udtaget 4 vindere der bliver ÅRETS HUND 1-4
Der kåres ligeledes ÅRETS BARN - ÅRETS JUNIOR - ÅRETS SENIOR - ÅRETS VETERAN - ÅRETS KASTRAT  samt ÅRETS OPDRÆTTER 1-3.

Man SKAL være fortilmeldt for at deltage i ÅRETS konkurrence. Hunde der ellers var kvalificeret til deltagelse i årets Race, mister sin plads og roset, såfremt de ikke er fortilmeldt til normal udstilling på dagen.

Man skal selvfølgelig være medlem af DDH for at kunne deltage i årets konkurrencer

pokal manden.jpg