• ddhdanmark

Avlsgodkendelse - Nyt tiltag i DDH

Gennem tiden har mange spurgt efter avlsgodkendelse i DDH. Det kan f.eks. være fordi man har en hund med pels der er svær at holde, og derfor har klippet hunden ned. Eller en hund der ikke er glad for at gå i snor og vise sig frem, sådan som udstillingshunde skal gøre det... Årsagerne kan være mange, men vi har nu valgt at sætte det ind som en forsøgsordning hos os. Hunden skal være fyldt 1 år for at kunne stilles i denne klasse. Vi håber I tager godt imod tiltaget, og starter med denne nye ting, allerede d. 10/3-18 i Aunslev.

Det er KUN gældende for de hunde der ikke kan gå på almindelig udstilling såsom en langhåret hund der er klippet ned eller en hund der har været udsat for en skade som gør den ikke kan udstilles almindeligt.

811 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommende Udstillinger

OBS. Vi har fået et sted til i Jylland og dommer er skaffet så nu bliver det 4 steder i landet (Nøj det blir så godt) Er i friske Når nu at der er åbnet op for 25 personer udendørs så er vi jo nød ti