• ddhdanmark

Avlsgodkendelse - Nyt tiltag i DDH

Gennem tiden har mange spurgt efter avlsgodkendelse i DDH. Det kan f.eks. være fordi man har en hund med pels der er svær at holde, og derfor har klippet hunden ned. Eller en hund der ikke er glad for at gå i snor og vise sig frem, sådan som udstillingshunde skal gøre det... Årsagerne kan være mange, men vi har nu valgt at sætte det ind som en forsøgsordning hos os. Hunden skal være fyldt 1 år for at kunne stilles i denne klasse. Vi håber I tager godt imod tiltaget, og starter med denne nye ting, allerede d. 10/3-18 i Aunslev.

Det er KUN gældende for de hunde der ikke kan gå på almindelig udstilling såsom en langhåret hund der er klippet ned eller en hund der har været udsat for en skade som gør den ikke kan udstilles almindeligt.

761 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Jvf. Straffeloven

OBS.. Vi vil lige for en god ordens skyld IGEN gøre opmærksom på at det er strafbart at sælge og købe hvalpe under 8 uger.. Vi har nu gentagne gange hørt fra købere som bliver tilbudt sin hvalp før de

OBS... Ugyldige Stamtavler

Der er falske/ugyldige stamtavler i omløb. Det handler om hvide Schæfere der er opdrættet og solgt på Fyn. Opdrætter bruger ufine metoder og kalder sig sit gamle kennelnavn i annoncen og på deres hjem

  • Kontakt

     

  • Post sendes til:
    DDH
    Hovkrog 13
    4684 Holmegaard

(c) 2016 Den danske hundeforening