• ddhdanmark

Tilladelse til Erhvervsmæssig opdræt af hunde

Vi har som noget nyt lavet en ekstra linie på de opdrættere der har søgt Miljø-og Fødevarestyrelsens krav om Tilladelse til Erhvervsmæssig opdræt af hunde. Det er ikke alle vores opdrættere der behøver have denne tilladelse, kun dem som har 3 (eller flere) avlstæver og/eller 3 (eller flere) kuld hvalpe årligt.

Det er dog altid en fordel at søge bredest mulig information, og ved at søge denne tilladelse, vil alle kunne se hvor meget opdrætteren gør/har gjort for at gøre det bedst muligt for både 2 og 4 benede.

Skema til ansøgning om dette, ligger under blanketter, og kan også findes ved at klikke HER

Hvis du har kennel ved os, og gerne vil have registreret din tilladelse, så kontakt Gitte her.

Vi afholder Hundeholder uddannelse i marts og april ( foregår over 2 weekender), denne uddannelse, vil være en del af krav for at få tilladelsen. Læs mere andetsteds, eller kontakt Gitte for info

399 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Info vedr. Stambogsføring

Pr. den 1/10 2021 skal hvalpe registreres inden de er 3 uger. Alle papirer til stambogsføring samt kopi af indbetaling for registrering skal være indsendt til tiden. Bod ved for sent indsendelse til s