• ddhdanmark

Tysk forening

For kort tid siden meddelte vi at man ikke længere kan bruge titler og certifikater fra RCN i DDH. Vi kan nu meddele at I som udstillere og medlemmer af DDH kan deltage i udstillinger i Tyskland hos IDR ev (Internationaler Dachverband der Rassehundevereine ev.) Foreningen afholder udstillinger fordelt ud over Tyskland, og man kan bruge præmieringer opnået her, i DDH. Følg gerne deres hjemmeside for at finde udstillinger o.l. Se deres hjemmeside her

302 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Jvf. Straffeloven

OBS.. Vi vil lige for en god ordens skyld IGEN gøre opmærksom på at det er strafbart at sælge og købe hvalpe under 8 uger.. Vi har nu gentagne gange hørt fra købere som bliver tilbudt sin hvalp før de

OBS... Ugyldige Stamtavler

Der er falske/ugyldige stamtavler i omløb. Det handler om hvide Schæfere der er opdrættet og solgt på Fyn. Opdrætter bruger ufine metoder og kalder sig sit gamle kennelnavn i annoncen og på deres hjem

  • Kontakt

     

  • Post sendes til:
    DDH
    Hovkrog 13
    4684 Holmegaard

(c) 2016 Den danske hundeforening