• ddhdanmark

Verdens bedste udstillere..

Vi har før sagt det - at vi har de bedste udstillere. Nemlig jer - 4 dage før tid måtte vi lukke for tilmeldingen til vores Jubilæumsudstilling. Tæt på 500 tilmeldinger - de første 100 kom indenfor 24 timer.. I har været super gode. Det er dejligt at se at når vi gør noget ekstra, så støtter I op om det.

Denne udstilling kommer til at slå alle andre udstillinger, både med antal, og med hvad der kommer til at ske. Det er første gang vi har så mange nye lande repræsenteret på een gang. Og en af de få gange vi har oplevet at have så mange dommere på een gang som vi kommer til at have d. 19/1-19.

Tak til jer alle skal det fra os i DDH´s bestyrelse lyde. Nu begynder arbejdet med at få dagen til at flaske sig bedst muligt. Vi kan nok ikke undgå ventetid i løbet af dagen. Men til gengæld så opnår I alle en masse nyt, som ikke er prøvet før. VI glæder os til at præsentere de nye og spændende dommere, samt de øvrige tiltag vi har på dagen.

293 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommende Udstillinger

OBS. Vi har fået et sted til i Jylland og dommer er skaffet så nu bliver det 4 steder i landet (Nøj det blir så godt) Er i friske Når nu at der er åbnet op for 25 personer udendørs så er vi jo nød ti