• DDH Bestyrelsen

Vigtig info ang. stambøger.

Ang. den florerende Coronavirus/Covid-19, har vi i DDH valgt at ændre forretningsgang i forbindelse med stambogsføring pt.

Dette vil betyde at der pr. dags dato, kun afsendes stambøger 1 gang ugentligt.

Eftersom det varetages af fragtmand, vil prisen for fragt blive dyrere, og af den årsag vil der blive pålagt 100 kr. ekstra pr. stambogs-ordre, så længe situationen er som den er.

Det er dog også muligt at afhente stambøgerne på DDHs adresse fra lørdag d. 21/3, hvis dette ønskes istedet.

Indtil andet er meldt ud, skal der ved bestilling af stambøger, anføres om hvorvidt stambøgerne ønskes sendt mod merpris, eller om man selv ønsker at afhente dem på DDHs adresse, hvorefter der aftales nærmere.

Vi ønsker som så mange andre, ikke at udsætte os selv og vores nærmeste for den stærkt forhøjede smittefare der er i øjeblikket.

Vi beklager de gener dette måtte medføre, og håber på jeres forståelse i forsøget på at passe godt på os selv og vores medmennesker.

561 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Jvf. Straffeloven

OBS.. Vi vil lige for en god ordens skyld IGEN gøre opmærksom på at det er strafbart at sælge og købe hvalpe under 8 uger.. Vi har nu gentagne gange hørt fra købere som bliver tilbudt sin hvalp før de

OBS... Ugyldige Stamtavler

Der er falske/ugyldige stamtavler i omløb. Det handler om hvide Schæfere der er opdrættet og solgt på Fyn. Opdrætter bruger ufine metoder og kalder sig sit gamle kennelnavn i annoncen og på deres hjem

  • Kontakt

     

  • Post sendes til:
    DDH
    Hovkrog 13
    4684 Holmegaard

(c) 2016 Den danske hundeforening