• ddhdanmark

Medlemmer fra DRU

Opdateret: okt. 1

Vi er blevet rendt over ende..

Vi er i dag blevet kontaktet af en del medlemmer fra DRU, der føler sig meget klemt inde af deres bestyrelses ønske om at fusionere med DKK. Disse medlemmer ønsker ikke at være en del af DKK, og forespørger derfor om de kan komme i DDH i stedet for.

DDHs bestyrelse har besluttet, at alle der nærer ønske herom, bedes kontakte os, hvorefter vi så afgør hvad og hvordan vi kan gøre tingene bedst muligt for alle parter. Der bedes sendt en mail til ddhformand@gmail.com hvori du beskriver dit antal af hunde samt selvfølgelig race, samt om du har/vil have kennel). Kennel er bestemt ikke et krav om optagelse i DDH.

DDHs bestyrelse vil gerne forsøge at hjælpe medlemmer der bliver påtvunget medlemskab af ny klub, hvorefter I bliver kontaktet, hurtigst muligt.

Der vil dog være restriktioner på nogle racer fra de omtalte kenneler fra 2018 da DDH opsagde samarbejdet med DRU.

13 visninger