• ddhdanmark

DDSK Lukket

DDH har i dag måtte holde et ekstraordinært møde grundet DDSK´s generalforsamling i går 9/4 2022

DDSK havde indkaldt til gf i Fredericia kl 10.00.

Denne blev afholdt i god ro og en kommende bestyrelse blev valgt.

Desværre måtte DDH´s repræsentant kontakte den nye bestyrelse efterfølgende da der var sket alt for mange brud på vedtægter.

DDSK har haft det svært igennem en hel del år og der har gentagende gange været turmult i bestyrelsen med manglende samarbejde eller fnidder i bestyrelsen.

Derfor valgte DDH at lave et forretningsudvalg som skulle køre klubben videre indtil en egentlig bestyrelse kunne vælges.

Dette skulle så være sket i går.

MEN regnskabet var ikke afleveret til revisoreren, så derfor ingen underskrift.

Der blev bestilt mad til 50 mennesker til trods for at der kom 23 og regningen er blevet sendt til DDH.

2 af de opstillede til bestyrelsen havde ikke nok anciennitet og de havde fået besked på at spørge generalforsamlingen om det kunne accepteres at der manglede 1 måneds medlemskab.

Dette blev ikke gjort og DDSK´s medlemmer valgte uvidende om dette.

Så der er nu 2 i en ny bestyrelse da resten enten har forladt den eller ikke kan være der.

DDH har på dette grundlag valgt at nedlægge DDSK i stedet for at afholde en ekstraordinær generalforsamling med de samme dårlige odds som for de foregående år.

DDH takker for den indsats forretningsudvalget har lagt i at holde klubben i live siden 2020, men desværre var der ikke udsigter til at de resterende ville kunne bære puklen alene.

DDSK har været en klub vi alle har været glade for at komme og udstille i og DDH er helt sikkert lige så kede af beslutningen som DDSK´s medlemmer.

Bestyrelsen i DDH

53 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Fransk Bulldog med længere hår kaldes nu Fluffy Bulldog. Det er IKKE en raceren hund men en blanding som flere og flere gerne vil have. Desværre kan man også få stambog på denne og det er vi i DDH ikk

Hjemmeside: Chrisco – Godbidder, foder og tilbehør til kæledyr Følg Chrisco på Facebook: Chrisco | Facebook Følg Chrisco på Instagram: Chrisco | Instagram

Fremadrettet vil Championater kun blive lavet på udstillinger. Det er derfor ikke længere muligt at sende championat ansøgning til DDH og få championatet tilsendt.