Rabat på din(e) Hundeforsikringer

March 20, 2018

D. 1-3-2018 startede DDH samarbejde med Dyreforsikring Danmark. En forsikring hvor du som medlem af DDH opnår rabat på din(e) forsikringer hos ETU. Der er mange forskellige typer forsikring at vælge imellem, og hvordan du vil sætte DIN forsikring er nærmest op til dig :-)

ETU tilbyder primært vores medlemmer forsikring på dyr, men du kan sagtens få tilbud om at få tjekket alle øvrige forsikringer igennem, så du måske kan samle alt et sted.

ETU er nok den forsikring i Danmark, hvor du har størst dækning, og færrest restrektioner på de enelte racer. Skulle skaden være ude, så er der som regel aldrig problemer med at få anmeldt skade og dækket udgigter/skader.
Ved to hunde og som DDH medlem, vil du kunne få 10 % rabet, ved tre hunde er rabatten på 15 %.
Ønsker du så måske livsforsikring, tandskadeforsikring, kennelforsikring, eller hvad du måtte ønske dig, så sidder Alice Løfving klar til at snakke med dig på tlf. +45 22 31 46 00

Som opdrætter kan du sikre dine hvalpe den bedste start, og vælge at give nye ejere gratis forsikring med på hvalpen (i en begrænset periode, hvorefter ejer selv overtager forsikringen). Det er da absolut en Win Win situation :-)

Nyeste

November 29, 2018

June 26, 2018

søg med tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!